THE SANDT HEEFT POSITIE INGENOMEN IN SPANJE!

Met trots presenteren wij ons nieuwe project! Granadella Beach

Een ontwikkeling op een van de mooiste en populairste locaties gelegen aan de Costa Blanca. The Sandt richt zich op internationale vastgoedontwikkeling onder Nederlandse regie. Dit betekent dat wij ook in Spanje zullen gaan werken met onze bewezen formatie van een architect, ingenieursbureau, installatie adviseur en wij als de opdrachtgever.

Waarom hebben wij gekozen voor Spanje?

Er zijn vele redenen om een huis te kopen of te ontwikkelen in Spanje. Laten we eerst kijken naar wat Spanje in het algemeen te bieden heeft en wat maakt dat veel investeerders voor Spaans vastgoed kiezen als belegging: Het beste klimaat van Europa. Allereerst is Spanje door de vele zonuren een goed (winter)klimaat. Het is het hele jaar door een prachtige zonbestemming.

Één van de populairste vakantielanden van Europa

O.a. door het klimaat, maar zeker ook door de vele stranden, de cultuur, prachtige steden maar ook door de natuur is Spanje al jaren bij uitstek hét vakantieland van Europa. Of het nu is voor een strandvakantie, citytrip, wandel- of zelfs skivakantie, Spanje heeft een divers aanbod.

Aantrekkelijke prijzen
Ten opzichte van Noord-Europa koop je in Spanje nog steeds meer huis voor je geld. Waar de afgelopen jaren in Nederland en België de huizenmarkt wat oververhit is geraakt, kun je in Spanje nog steeds goed geprijsde huizen kopen. Aanvullend hierop geldt dat het beleggen in stenen in de loop der jaren een stabiele investering is gebleken. Waar het geld op de bank vandaag weinig opbrengt, is investeren in vastgoed in een populair land als Spanje een goed alternatief gelet op de lage spaarrentes.

Carrer del Pic Tort

Onze kavel is gevestigd aan het einde van de straat Carrer del Pic Tort. Hierdoor zal de koper maar aan één zijde buren hebben en is er vrijwel geen auto-verkeer. Carrer del Pic Tort ligt in de Granadella-zone van Javea en is de duurste straat in de Comunidad Valenciana (Valencia en regio), volgens de vastgoedwebsite Idealista.com.

Omgeving
Jávea, ook wel als Xàbia geschreven, ligt precies tussen Valencia en Alicante in. De kustplaats, in de Costa Blanca, is geliefd onder mensen die graag overwinteren in Spanje: het hele jaar door kun je genieten van een constant mediterraan klimaat. Tel daar de prachtige stranden, kraakheldere zee en blauwe lucht bij op en je hebt de ultieme Spaanse ervaring. Bovendien staat de oude stad bol van de cultuur en historie.

Wilt u graag meer weten over ons project in Spanje? Neem gerust contact met ons op door u hier onder in te schrijven!

Ontdek de mogelijkheden
Vraag direct infopakket aan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
<-- Google Tag Manager (noscript) --> <-- End Google Tag Manager (noscript) -->