INVESTEER MET EEN DUIDELIJK RENDEMENT

The Sandt investeren - professioneel

Op dit moment kan men inschrijven op de TSIE Standard obligatie bond met de volgende rentepercentage. Let op ! deze obligatie bond wordt beperkt uitgegeven. The Sandt stemt haar financieringsbehoefte af op het moment dat het geld aanwezig moet zijn.
Deelname 100.000,- (rente 7,6%)

Plaatsingskosten 2%

Na de inschrijving
Na uw inschrijving ontvangt u het contract in tweevoud, u dient een exemplaar te retourneren en een exemplaar is bestemd voor uw eigen administratie. Na ontvangst van een getekend exemplaar en de betaling ontvangt u van ons een bevestiging van uw deelname.

Nader de inschrijving krijgt u een persoonlijke accountmanager toegewezen, zijn taak is om u middels nieuwsbrieven, updates en persoonlijk contact te begeleiden tijdens uw deelname traject.

Sinds 2015 werken wij op deze basis en ervaren dat de investeerders dit als zeer prettig ervaren, bij vragen kunt u altijd bij ons terecht en zullen wij ons inzetten deze vragen te beantwoorden.

Investeren in vastgoed, privé of zakelijk

Investeren in vastgoed is een manier om je geld te besteden en tegelijkertijd een rendement te behalen. Investeren in vastgoed kan zowel zakelijk als privé. Het verschil is dat je bij een zakelijke investering de investering gebruikt voor het uitvoeren van je bedrijfsactiviteiten, terwijl je bij een privé-investering alleen maar wilt profiteren van de verwachte rendement op het vastgoed.

Voordelen zakelijk investeren in vastgoed

Investeringen in vastgoed kunnen veel voordelen opleveren. Zoals:

Nadelen zakelijk investeren in vastgoed

Een nadeel aan zakelijk investeren in vastgoed is dat je bij overwinsten belasting dient te betalen over de gerealiseerde winsten, deze belastingen zijn momenteel hoger dan de Box 3 belasting die nu word geheven over een privé bezit van een vastgoed object.

Het in stand houden van een onderneming gaat ook gepaard met additionele kosten zoals ; boekhoudkundige kosten, Kamer van Koophandel kosten, personeelskosten en onvoorziene kosten, dit zal uiteindelijk de winst kunnen drukken.

Duurzaam investeren in vastgoed

Investeren in vastgoed op een duurzame manier kan op verschillende manieren gerealiseerd worden. Je kan kiezen om direct vastgoed in eigendom te nemen of je kan een indirecte vastgoed investering doen.

Een belangrijk element in beide gevallen is dat het desbetreffende object of objecten voldoen aan de duurzaamheidsregels welke gelden in de desbetreffende landen waar het vastgoed zich bevind. In Nederland hanteren wij de energie labels A tot en met G.

Investeren in vastgoed met privé geld

Met privé geld investeren in vastgoed heeft als voordeel dat dit word behandeld onder de vermogensbelasting onder Box 3, houdt er wel rekening mee dat op dit moment de overheid een goed werkend plan aan het realiseren is en dat dit invloed kan hebben op de voordelen in Box 3.

Houdt er rekening mee dat er grote wijzigingen kunnen plaats vinden door de onbekendheid die nu heerst in de momenteel geldende regels, dit kan als een risico worden gezien.

Beleggen in obligaties: welke risico’s zijn er?

Bij beleggen in obligaties horen risico’s, net als bij aandelen. Het verschil is zichtbaar in de constructie, bij aandelen en beurs obligaties heb je te maken met een marktprijs welke vertaald word in een koers. Deze koers word door verschillende elementen beïnvloed waaronder het vraag en aanbod aspect.

Dit kan betekenen dat de onderliggende waarde meer en ook minder kan zijn dan de aankoopprijs welke u heeft betaald voor deze producten.

Er gelden ook verschillende constructies van obligaties, een belangrijk onderscheid is het verschil tussen niet achtergestelde en achtergestelde obligaties. De obligaties die op de beurs worden aangeboden zijn achtergesteld, dit houd in dat in geval van een faillissement staat de obligatiehouder achteraan in de rij als schuldeiser. De niet achtergestelde obligatie staat u als obligatiehouder vooraan in de rij als schuldeiser,

Iedereen heeft een eigen plan of doelstelling. Laat u informeren welk plan het beste aansluit bij uw wens en doelstelling.
Vraag direct infopakket aan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
<-- Google Tag Manager (noscript) --> <-- End Google Tag Manager (noscript) -->